Vierweegsestraat 5, 9032 Wondelgem

Borstvoeding

Gelet op de vele positieve aspecten die borstvoeding tot gevolg heeft voor de ontwikkeling van het pasgeboren kind, geven wij jonge moeders graag een duwtje in de rug.
In dat kader kan u bij ons terecht voor meer algemene vragen met betrekking tot het geven van borstvoeding, maar tevens in uw zoektocht naar kwalitatieve hulpmaterialen voor u en uw baby.

Ons gamma

In ons gamma - waarvoor wij samenwerken met Lansinoh - kan u onder andere afkolfsets, borstcompressen, warmtecompressen, bezwaarzakjes voor borstvoeding, tepelzalf, flesjes met speen en dergelijke meer terugvinden.
Daarnaast bieden wij als apotheek tevens de mogelijkheid om een elektrisch afkolftoestel te huren (à 0,6 EUR/dag) of aan te kopen.
Rekening houdende met de soms hectische periode die de bevalling volgt, begrijpen we dat een bezoek aan de apotheek binnen de openingsuren soms een moeilijke opgave is.
Teneinde u als jonge moeder ten allen tijde te kunnen bijstaan, bieden wij u de hulpmiddelen tevens via onze muurautomaat aan. Op die manier kan u 24/7 inspelen op de noden van uzelf en uw baby.

Ons gamma
Ons gamma